MEĐUNARODNA KONFERENCIJA

Suvremeni pristup u opremanju stambenih i javnih prostora

10.05.2011 u 10:52

Bionic
Reading

U srijedu 11. svibnja u Zagrebuu hotelu Westin održat će se 1. međunarodna konferencija o unutarnjem uređenju. Radi se središnjem stručnom skupu u ovom dijelu Europe, s temom 'Suvremeni pristup u opremanju stambenih i javnih prostora'

Glavni cilj konferencije je osiguravanje platforme za unapređenje komunikacije među investitorima, ulagačima, arhitektima i izvođačima, kroz upoznavanje s najnovijim tržišnim trendovima na području uređenja interijera u RH, zemljama Regije i Europe, a tema prodaje i potom opremanja novoizgrađenih stanova i javnih prostora spada u red medijski najeksploatiranijih u cijeloj Regiji JIE.

Jedan od ciljeva ovog skupa je uspostava interakcije između svih sudionika u procesima uređenja stambenih i javnih objekata, s naglaskom na kvalitetu svih procesa i proizvoda, od projektnih zadataka do kvalitetno izvedenih interijera. Slična problematika posebno je izražena u poslovima javne nabave, što će također biti jedna od tema konferencije.

Koji su najnoviji svjetski trendovi u uređenju interijera, kakve su prognoze za razvoj poslovno-stambenih centara u Hrvatskoj, uloga rasvjete u kreiranju ugođaja u prostoru
Određuje li namještaj stil interijera, drvo-aluminij i energetska učinkovitost, inovativni drveni podovi / termo obrada i klik parket, kako estetski integrirati audio-video i elektro-opremu u prostor, ove i još mnoge druge aktualne teme okosnica su 1. međunarodne konferencije o unutarnjem uređenju.