Obitelj i dom NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Veliki fotonatječaj: Emmezetina vrtna rapsodija!'

  • Autor: tportal.hr
  • 9.5.2011 10:21:20
  • 9.5.2011 9:06:28

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja registriraju se na stranici Emmezete, šalju fotografiju ili više njih (max. četiri) kojima će konkurirati u nagradnom natječaju. Izabire se 30 fotografija koje imaju najveći broj glasova. O konačnom pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Vanda Christ (Emmezeta), Dino Izetbegović (Prodaja tportal.hr) i Ivana Turčinov (Emmezeta). Dodijeliti će se deset (10) nagrada, prema ocjenama žirija (u rasponu od 1 do 5). Prijavom u nagradnjaču, sudionik pristaje da u email sandučić povremeno dobiva newsletter Emmezete.

2) Kako sudjelovati?

Registracija se vrši na stranici Emmezete, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela), na stranici Emmezete potrebno je poslati fotografiju za nagradni natječaj. Svaki sudionik ima pravo sudjelovati s maksimalno četiri (4) fotografije.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: Od 9. svibnja zaključno s 12. lipnja. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 17. lipnja 2011.

4) Nagrade

1. Poklon bon za vrtni namještaj po izboru (2.000,00 kn)
2. Ležaljka New York (499,99 kn)
3. Ukrasni jastuk, 4kom (199,96 kn)
4. Lanterna Yuko (69,99 kn)
5. Stakleni podložak za cvijeće (59,99 kn)
6. Keramička tegla za cvijeće Uni (49,99 kn)
7-10. Zaljevač za svijeće (59,96 kn)

Ukupna vrijednost nagrada je 2.939,88 kn.

5) Preuzimanje nagrada

Nagrada se preuzima u najbližem prodajnom centru Emmezete: Zagreb, Osijek ili Split ili u dogovoru s priređivačem. Rok za preuzimanje nagrada je 30 dana od dana objave dobitnika. Troškovi dostave nisu uključeni u samu nagradu. U slučaju da je dobitnik maloljetan, nagrade preuzimaju roditelji ili staratelji.


6) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i Emmezeta mogu i smiju koristiti podatke korisnika u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

Emmezeta ima pravo koristiti e-mail adrese korisnika za slanje službenog newslettera, te broj mobitela za slanje promo sms poruka.

Naknadno se može izvršiti provjera valjanosti autorskog prava slike.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i Emmezete) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac. Eventualne troškove dostave snosi dobitnik.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više