ZDRAVA KRAVA

Mršavimo zajedno u cijeloj Hrvatskoj!

26.04.2011 u 10:20

Bionic
Reading

Već tradicionalna akcija portala zdravakrava.hr 'Mršavimo zajedno' ušla je u svoju četvrtu sezonu – i to na velika vrata. Ovoga puta sa Zdravom Kravom mršavi pet kandidatkinja u pet hrvatskih gradova, a podršku im pruža tim od 40 stručnjaka

Program mršavljenja za kandidatkinje je kao i uvijek osmislio tim stručnih suradnika portala zdravakrava.hr – nutricionisti, liječnici, kozmetičari, fitness treneri i psiholog. Izazov je ovoga puta još veći jer se projekt odvija u cijeloj Hrvatskoj, a svaka kandidatkinja ima svoj tim stručnjaka. Upoznajmo djevojke:

Ena Milikšić, 24-godišnja studentica medicine iz Osijeka ima 93 kilograma i kaže kako je njezino debljanje započelo studiranjem i sjedilačkim načinom života, a iako je pouzdana i vrijedna nikad do sada nije uspjela izdržati dijetu dulje od tri dana. Svjesna je da ima višak kilograma, a najviše joj smeta veliki trbuh.

Nikolina Tus Pilaš, 25-godišnja službenica iz Rijeke smatra kako jako dobro nosi svojih 73 kilograma, ali velika želja joj je stati u hlače broj 38. Nikolinin brzi stil života, navika da uvijek jede u žurbi i činjenica da je veliki gurman krivci su za njezinu borbu s kilogramima koja traje već dugi niz godina.

Petra Teklić, 20-godišnja studentica ekonomije iz Splita, najmlađa je sudionica projekta ‘Mršavimo zajedno’. Ima 102 kilograma, a više od gubitka suvišnih kilograma želi usvojiti pravilne prehrambene i rekreacijske navike, u čemu će joj sigurno pomoći uporan i pomalo tvrdoglav karakter.

Nikolina Dobrotić, 24-godišnja fizioterapeutkinja iz Varaždina, visoka je 163 centimetra i ima 82 kilograma. Iako je fizički dosta aktivna, kaže kako joj najveći problem stvaraju neuredne prehrambene navike, a na svom tijelu prvo bi promijenila jače noge.

Marina Smetiško, nezaposlena 42-godišnja tajnica iz Zagreba i majka dvoje djece, do prije nekoliko godina uvijek je bila vitka pa joj sada njezinih 75 kilograma osobito teško pada. Najviše joj smetaju "šlaufić oko struka i ruke kao u sumo hrvača", a osim smršavjeti, cilj joj je smanjiti i previsoki kolesterol.

Profile i slike svih kandidatkinja pogledajte OVDJE.

Tim portala zdravakrava.hr program je osmislio kao cjeloviti, zdravi pristup mršavljenju, a uspješno ga je prošlo već šest kandidata u tri sezone. Kandidatkinje očekuje naporan ritam, mnogo truda i učenja, ali i podrška čitatelja i tima portala. Pozivamo i vas da se priključite! Izaberite svoj grad ili kandidatkinju i podržite ju komentarima. Tako ćete i sebe motivirati na usvajanje zdravijih navika i gubitak kilograma, a Zdrava Krava će vas motivirati jer će najbolje komentare tijekom sezone nagrađivati proizvodima za mršavljenje!

Zdravakrava.hr – Moj vodič kroz vitalnost!