Obitelj i dom FOTOGRAFSKI SEMINAR DAMIRA HOYKE

Postanite Fotosofia 6 FOTOmodel, make-up artist, stilist, frizer ili modni dizajner

  • Autor: tportal.hr
  • 12.4.2011 14:57:44
  • 12.4.2011 14:28:29

Fotoseminar Fotosofia i ove godine pruža priliku onima koji se bave modnim zanimanjima vezanima uz fotografiju da na jednodnevnom fotosessionu u sklopu seminara besplatno nadograde znanje i iskustvo, dopune svoje bookove fotografijama različitih fotografa, povežu se s dosadašnjim seminaristima te se uključe u cjelogodišnje Fotosofia aktivnosti.

Petnaest fotografa, polaznika seminara pod stručnim vodstvom Damira Hoyke, realizirat će modni fotosession snimajući dvije djevojke i dva mladića, koji će biti odabrani na castingu 4. lipnja 2011. Predviđeni datum fotosessiona u Termama Tuhelj je 1. srpanj 2011., a odabrani modeli će imati snimanja s nekoliko fotografa od kojih će im svaki napraviti po tri besplatne fotografije za book ili slične privatne potrebe.

Posebnim natječajem bit će odabrani i make-up artisti, stilisti, frizeri i modni dizajneri koji će dobiti priliku prisustvovati fotosessionu kao promatrači ili asistenti profesionalaca u navedenim zanimanjima.

Prijavljeni na natječaje ne moraju biti profesionalci u dotičnim zanimanjima.

Kao i prošle godine, Hoyki će u odabiru ekipe za modni fotosession pomoći netko od ambasadora Fotosofije, Rene Bitorajac, Tomislav Jelinčić i Boris Mirković.

Natječaji su otvoreni do 30. svibnja 2011., a sve o prijavama možete pročitati na www.fotosofia.info
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više