NOVO IZ DR. OETKERA

Preljev za torte s prirodnim okusom jagoda i bez umjetnih bojila

07.04.2011 u 13:57

Bionic
Reading

Za sve koji ovog proljeća žele pripremiti kolače i deserte s okusom pravih, mirisnih jagoda Dr. Oetker predstavlja novi proizvod u svojoj ponudi - Dr. Oetker preljev za torte Jagoda. To je jedini preljev za torte na tržištu koji sadrži pravu, pprirodnu aromu jagoda te ne sadrži umjetna bojila. Uz Dr. Oetker preljev za torte s okusom jagode vaši će kolači i deserti s jagodama biti još privlačniji i ukusniji

Preljevi daju posebnu aromu vašim voćnim kolačima, tortama i desertima, a ujedno ih čine sjajnijima i vizualno primamljivima. Dr. Oetker preljev za torte Jagoda, svojim intenzivnim mirisom i žarko crvenom bojom pretvorit će u tren oka i najjednostavniji voćni kolač ili tortu u pravu rapsodiju okusa i mirisa.

Priprema Dr. Oetker preljeva za torte Jagoda iznimno je jednostavna. Potrebno ga je pomiješati s 2 žlice šećera, doliti 250 ml tekućine (vode ili voćnog soka) i miješati se dok ne prokuha. Nakon što se malo ohladi, izlije se po voću na kolaču ili torti i ostavi da se stvrdne. Ovaj preljev predstavlja idealnu nadopunu tortama, kolačima i desertima s jagodama, no može ga se koristiti i kod raznih drugih kolača s bilo kojom drugom vrstom voća.