MIRAKUL ZA MALENE

Ne propustite besplatnu predstavu u Trešnji

04.04.2011 u 14:56

Bionic
Reading

Kazalište Trešnja u petak, 8. travnja, u 19 sati pripremilo je pravo iznenađenje za najmlađe – besplatnu predstavu 'Mirakul za malene' u režiji Renea Medvešaka

Uoči blagdana u malo mjesto stiže lakrdijaš za čije majstorije i točke nitko nema vremena - svi su zauzeti pripremama za veliku svečanost. Kite se domovi, uređuju ulice, izrađuju zavjetni darovi - običaji traže svoje i svatko pokušava biti koristan i svojim umijećem uveličati ovaj dan. Luda bez doma i zanata samo je smetnja vrijednim stanovnicima koji se žure i trse očuvati tradiciju svog blagdana. Na sve misle i ništa ne žele propustiti, no u svom silnom maru na nešto su ipak zaboravili....?

U Trešnjina predstava 'Mirakul za malene' u režiji Renea Medvešaka govori o istinskim vrijednostima, a najmlađe će zasigurno zabaviti žonglerske vještine glumca Rakana Rushaidata. U predstavi koja traje 40 minuta i možete je besplatno pogledati u kazalištu Trešnja u petak, 8. travnja, u 19 sati, osim Rakana Rushaidata igraju Daria Knez-Rukavina, Dragana Marković-Roić, Božidar Koščak, Vanda Vujanić-Šušnjar i Ranko Stojić.