KLUB PRIJATELJA

Pridružite se akciji 'Osmijeh prijatelja za osmijeh djece'

25.03.2011 u 14:35

Bionic
Reading

Klubu prijatelja SOS Dječjeg sela Hrvatska pokreće novu online kampanju 'Osmijeh prijatelja za osmijeh djece' prilikom koje možete redovitim mjesečnim donacijama kontinuirano pomagati u zbrinjavanju djece bez roditelja i roditeljske skrbi

Prethodnom online kampanjom Dom ispunjen osmijehom prikupljeno je 35.000 kuna, ali i više od toga jer su tom akcijom pokriveni godišnji troškovi za još dvije kuće u SOS Dječjim selima za 2010. godinu.

Nova online akcija Osmijeh prijatelja za osmijeh djece SOS Dječjeg sela Hrvatska traje od 11. travnja do 11. lipnja 2011. godine.

Cilj akcije je prikupiti 100 prijatelja u Klub prijatelja SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Prijatelji koji se odluče redovitim mjesečnim donacijama kontinuirano pomagati u zbrinjavanju djece bez roditelja i roditeljske skrbi daruju novac prikupljen putem Kluba prijatelja za svakodnevni život 250 djece i mladih koji su svoj trajni dom našli u u SOS dječjim selima i SOS zajednicama mladih. Velika želja je da što lakše i bezbolnije odrastu i da postanu samostalni i zadovoljni mladi ljudi.

Redovito davanje u korist SOS Dječjeg sela Hrvatska isključivo je vaša odluka, a ako nakon određenog vremena niste u mogućnosti mjesečno podržavati naš rad, u svakom trenutku možete odustati.
Za željenu uplatu se možete koristiti telebankingom, trajnim nalogom ili uplatnicama koje će stići na vašu adresu. Svaki prilog velika je i dragocjena pomoć djeci, a uplate možete vršiti ovdje