Obitelj i dom NAGRADNJAČA

Zečica Miffy očekuje najmlađe u Trešnji

  • Autor: tportal.hr
  • 11.6.2012 9:06:59
  • 21.3.2011 15:00:10

U subotu, 26. ožujka, u 17 sati pogledajte dječju predstavu 'Miffy', mjuzikl za najmlađe prema slikovnicama Dicka Bruna. Predstavu je režirao Bruun Kuijt, a igraju Aleksandra Naumov, Sanja Hrenar, Ivana Bakarić, Vanda Vujanić Šušnjar, Hrvoje Barišić i Richard Dick Simonelli

Predstava 'Miffy' doslovce je uglazbljena slikovnica, zbog čega najmlađi jako dobro reagiraju i vole je pogledati i po nekoliko puta. Mala zečica Miffy doživljava brojne pustolovine sa svojom obitelji i prijateljima - ona pjeva, pleše i poziva publiku na dobru zabavu i učenje. Predstava traje 60 minuta i prilagođena je djeci od tri godine.

Kazališna predstava o zečici Miffy svojom jednostavnom pričom o ljubavi, obitelji i prijateljstvu uči najmanje o velikim ljudskim vrijednostima tih odnosa, uči ih toleranciji i
razumijevanju. Upravo tu priču imate prilike pogledati u formi mjuzikla koji će oduševiti najmlađe jer muzičke predstave djecu potiču na aktivniji odnos prema scenskom djelu, zabavljajući ih, uz njihovo sudjelovanje, pjesmom i plesom.

Tportal i Dječje kazalište Trešnja za vas su pripremili dva puta dvije ulaznice za predstavu Miffy u subotu, 26. ožujka, u 17 sati, a sve što trebate je brzo i točno odgovoriti na nagradno pitanje.

Po dvije ulaznice za predstavu osvojili su Saša Vejnović i Andreja Cvrtila. Čestitamo!
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više