Obitelj i dom 30 POSTO NIŽE CIJENE

Zabavno i mirisno proljetno čišćenje uz Philips

  • Autor: tportal.hr
  • 15.3.2011 10:54:53
  • 15.3.2011 8:00:00

Nakon zimskog sivila mnogi će poželjeti primiti se u koštac s već tradicionalnim proljetnim čišćenjem. Kako bi ta zamorna aktivnost bila što zabavnija i mirisnija, Philips je osmislio proljetnu akciju raznolikih modela usisavača u kojoj ćete do 1. svibnja moći ostvariti popust od 30 posto i dobiti poklon iznenađenja

Bilo da imate u planu sveobuhvatno uklanjanje nečistoća iz vašeg životnog prostora ili samo želite svakodnevno usisati prašinu i prljavštinu iz vašeg doma, Philips ima rješenje s dva nova modela usisavača naprednih tehnologija: DailyDuo bežični štapni usisavač i Silentstar liniju jednih od najtiših usisavača na tržištu.

Možete zaboraviti na ograničenja koje obično donose usisavači s kablovima i prepustiti se brzom i jednostavnom čišćenju uz novi Philipsov model bežičnog štapnog usisavača – DailyDuo FC6161 koji zajedno s ručnim usisavačem osigurava svakodnevnu besprijekornu čistoću podnih površina i namještaja. Visoko učinkovit, ovaj usisavač olakšava čišćenje čineći ga brzim i jednostavnim te ostavlja više slobodnog vremena za uživanje u čistom i mirisnom domu.

Pametni dizajn sustava za brzo odvajanje ručnog usisavača koji se lako može aktivirati jednom rukom ostvaruje cjelovito čišćenje čitavog interijera i lako rješavanje nečistoće s namještaja. Ne samo da omogućuje temeljito čišćenje svih kućanskih površina već njegov samostojeći dizajn predstavlja jednostavan prijelaz sa štapnog na ručno bežično usisavanje bez naknadnog vraćanja na teško dostupne površine.

Ako ste mislili da ćete cijeli život morati trpjeti iritirajući zvuk usisavača pri čišćenju vlastitog prostora jako ste se prevarili. Philipsova nova linija SilentStar učinit će običan kućanski posao kao što je usisavanje zabavnim. S minimalnom jačinom buke koja ne prelazi 70dB, SilentStar usisavači ubrajaju se u najtiše usisavače na tržištu.

Smanjena količina buke za vrijeme rada postignuta je optimalnim protokom zraka unutar usisavača te posebnim položajem motora kojim su značajno umanjene njegove vibracije. Tihi rad osiguran je i izrazito učinkovitim siskom koji osim što uklanja i najsitnije čestice, zahvaljujući svom obliku, smanjuje buku.

Uz nisku razinu buke, Philipsova linija usisavača SilentStar omogućuje i značajnu uštedu energije uz učinkovito čišćenje. U usporedbi s ostalim usisavačima istoga ranga koji usisnu snagu od 400W postižu motorom od 2000W uz veću razinu buke, SilentStar linija koristi 30 posto manje energije te s motorom od 1250W stvara jednaku usisnu snagu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više