NAGRADNJAČE

Ne propustite zabavni vikend u Trešnji

14.03.2011 u 11:07

Bionic
Reading

Pred nama je doista uzbudljiv vikend u Dječjem kazalištu Trešnja. Najmlađe, ali i one nešto starije očekuju zanimljive predstave 'Najotmjeniji div u gradu' i 'Snjeguljica i sedam patuljaka', za koju vam tportal i Trešnja poklanjanju dva puta po dvije ulaznice

U subotu 19. ožujka u 17 sati pogledajte priču 'Najotmjenijeg diva u gradu' - diva Jure. Ova predstava je nastala prema popularnoj slikovnici i oduševljava najmlađu Trešnjinu publiku. No tko je Jura? Jura je bio najneuredniji div u gradu. Uvijek je nosio par smeđih sandala i istu haljinu punu zakrpa. Zbog toga je bio tužan pa je odlučio kupiti novu odjeću i postati najotmjeniji div u gradu.

Najotmjeniji div u gradu

U predstavi koju je režirala Sanja Hrenar glume Danijel Radečić, Sanja Hrenar, Sandra Hrenar i Matija Antolić. Predstava traje 40 minuta, a namijenjena je mališanima od dvije godine pa nadalje.

U nedjelju 20. ožujka u 11 i 17 sati uživajte u adaptaciji bajke 'Snjeguljica i sedam patuljaka'. A znate li da je bajka o Snjeguljici jedna od djeci najdražih priča? Stoga ne propustite povesti klince na posljednju izvedbu ove predstave u kazališnoj sezoni 2010/2011. te zajedno uživajte u klasičnoj bajci nastaloj prema priči braće Grimm.

Predstavu je režirala Ivana Coh, a glume Nera Stipičević, Ivana Bakarić, Vanda Vujanić Šušnjar, Krunoslav Klabučar, Sanja Hrenar, Tvrtko Jurić, Aleksandra Naumov, Hrvoje Barišić, Tony Šestan, Ranko Stojić i Višnja Babić. Predstava traje 60 minuta, a namijenjena je klincima u dobi od tri godine.

Tportal i Dječje kazalište Trešnja poklanjaju vam dva puta po dvije ulaznice za predstavu 'Snjeguljica i sedam patuljaka' za termin u nedjelju 20. ožujka u 17 sati, a sve što treba je brzo i točno odgovoriti na nagradno pitanje.

Po dvije ulaznice za predstavu 'Snjeguljica i 7 sedam patuljaka' 20. ožujka u 17 sati osvojili su Alenka Sekusak i Zoran Prlina. Čestotamo!