NEMA ČEGA NEMA

Zavirite u novi dom Tigera Woodsa

09.03.2011 u 10:14

Bionic
Reading

Tiger Woods planira se skrasiti u svom novom domu koji, među ostalim, ima i golf teren te stazu za trčanje

Tiger Woods priprema useljenje u svoju novu rezidenciju na Floridi koja vrijedi oko 60 milijuna dolara. Uz uobičajene sadržaje, Tigerovo velebno zdanje imat će i stazu za trčanje te teren za golf s četiri rupe.


Poznati golf igrač koji je prošle godine bio u središtu pažnje zbog brojnih preljuba, ali i skupog razvoda, na svojemu je blogu objavio fotografije novoga imanja. Istaknuo je da je iznimno uzbuđen zbog useljenja u svoj novi dom.

'Vrlo skoro ću se preseliti u svoj novi dom na Floridi. Strašno sam uzbuđen zbog toga, a najviše sam uzbuđen zbog prostora za trening koje imam. Fenomenalni su', napisao je Tiger na svojemu blogu.

Velebno zdanje gleda na Atlantski ocean, što znači da se kroz ogromne prozore i staklene zidove na vili može uživati u pogledu na more. Podrum je namijenjen za čuvanje finih vina, a svoje mjesto u kući će naći i kino te područje za igrice kako bi mogla uživati i njegova djeca. Kako izgleda Tigerova rezidencija i što se radilo na terenima, možete pogledati u našoj fotogaleriji.