GOSTOVANJE MIRANDE GREY

Crveni mjesec - važnost i snaga ženske energije

28.02.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Povežite se s mudrošću ženskog ciklusa i iskoristite je za strastveno i kreativno življenje!

Miranda Gray je spisateljica, ilustratorica i voditeljica radionica temeljenih na mitologiji, s posebnim naglaskom na ženskoj duhovnosti, dobrobiti, kreativnosti i ozdravljenju. U svome se radu koristi konceptima božica kako bi pomogla ženama u razumijevanju kreativnog, seksualnog i duhovnog aspekta mjesečnog ciklusa. Održala je nekoliko predavačkih turneja po Europi te radionice u Velikoj Britaniji, Italiji i Kanadi. Živi i radi sa suprugom u Londonu.

PROGRAM GOSTOVANJA MIRANDE GRAY

petak, 4. 3. promocija knjige Crveni mjesec u 19 sati

Crveni mjesec ženama omogućava ponovnu spoznaju njihove ciklične prirode i uči ih kako da prihvate i sa strašću žive život ojačan mjesečnim ciklusom. Na temelju zapadnih mitologija i narodnih predanja, praktičnih vježbi i metoda istraživanja u njoj iznesenih, svaka će žena promijeniti način na koji razmišlja o sebi, svojem ciklusu i životu općenito! Pozivamo vas na promociju priručnika koji je mnoge žene nadahnuo da prihvate i u pozitivnom svjetlu sagledaju jedinstvenost ženskog ciklusa. Ulaz je besplatan!

subota, 5. 3. radionica CRVENI MJESEC od 10 do 17.30 sati

Na interaktivnoj radionici ćete steći znanja o četiri drevne božice menstrualnog ciklusa i njihovim moćima, povezati se sa svojom unutarnjom energijom kroz meditaciju 'Stabla utrobe' i vizualizaciju zdjelice, istražiti kako ove energije izraziti u svakodnevnom životu i kako zadovoljiti potrebe svojih cikličkih božica da bi se postiglo ispunjenje.