NAGRADNJAČA

Nestlé nagradio

03.03.2011 u 11:11

Bionic
Reading

Nestlé Dessert vrhunska je čokolada za kuhanje koju je tvrtka Nestlé lansirala na naše tržite, a koja je već 40 godina omiljena namirnica francuskih kuhara te je svojim kvalitetom osigurala vodeću poziciju u segmentu čokolada za kuhanje. Nestlé će svoju čokoladu za kuhanje predstaviti na ovogodišnjem Zagreb Wine Gourmet Festivalu koji će se održati 25. i 26. veljače u zagrebačkom MSU-u. Tportal.hr i Nestlé tom prigodom poklanjaju dvije pozivnice za 'Nestlé Dessertnu bajku', a četiri čitatelja će osvojiti poklon-pakete prepune slatkih Nestléovih proizvoda

Kulinarsku 'Nestlé Dessertnu bajku' ove će subote u 12 sati prirediti vrhunski francuski chef Olivier Grouard koji će svojim umijećima probuditi mnoga osjetila. Chefu Olivieru Grouardu, koji je zanat ispekao u Elizejskoj palači, pridružit će se i naša popularna kuharica Ana Ugarković.

Ana i Olivier uzvanike će provesti kroz recepte kojima nijedan istinski ljubitelj čokolade neće moći odoljeti. Zahvaljujući stalnim inovacijama, pažljivim odabirom najkvalitetnijih sastojaka i tradicionalnim recepturama za proizvodnju čokolade, Nestlé već duže od stoljeća drži jednu od vodećih pozicija na tržištu čokolada. Iznimna kvaliteta Nestlé Dessert čokolada za kuhanje proizlazi iz savršene harmonije biranih kakao zrna i visoke topivosti koja jamči uspjeh u izradi vrhunskih slastica.

Više o festivalu saznajte ovdje

Dobitnici će pozivnice podizati na porti HoTo tornja, Savska cesta 32.

Po jednu pozivnicu osvojile su:

Nerina Ecimović
Svijetlana Špoljarić

Nestle poklon pakete su osvojili:

Jana Papo
Saša Ruškov
Maja Cvetković Raić
Romano Kasabašić

Nagrade šaljemo poštom ili ih dobitnici podižu na porti HoTo tornja, zavisno o prebivalištu.