tportal.hr

Zagreb
+16
Osijek
+19
Pula
+21
Rijeka
+21
Zadar
+22
Split
+22
Dubrovnik
+22

SIGURNOST I ZDRAV ŽIVOT VAŠE BEBE

Poznata dječja kolica Bugaboo Cameleon stigla u Prénatal

Jedna od najpoznatijih i najtraženijih marki dječjih kolica pod imenom Boogaboo stigla su u Hrvatsku, u Prénatal trgovine. Ovu popularnu marku dječjih kolica koju karakterizira iznimna sigurnost i neobičan dizajn Hrvati su do sada kupovali uglavnom van granica Hrvatske jer ju je kod nas bilo jako teško nabaviti

Datum objave:
18.2.2011 11:00

Zadnja izmjena:
18.2.2011 14:58

Vezane teme

Iz uprave Prenatal-a kažu kako je, zbog ekskluzivnosti i specifičnosti proizvoda, osigurana dovoljno velika zaliha ko¬lica i svih dodataka kako bi kupcima izabrani model bio dostupan odmah, bez čekanja.

Neobična i atraktivna dječja kolica biti će raspoloživa u cijeloj Hrvatskoj u Prénatal trgovinama u Zagrebu, Rijeci, Zadru i Splitu. Bogata dodatna oprema koja dolazi u kompletu s ovim kolicima uključuje mrežu protiv komaraca, zaštitu od kiše, okvir za zaštitu od sunca, a sjedište ima mogućnost postavljanja u tri položaja te dvije strane. Bugaboo kolica koja su stigla u Prénatalove dućane usrećiti će sve one roditelje koji za svoje bebe priželjkuju upravo ta poznata i vrlo tražena kolica.

Osim kvalitete i atraktivnog izgleda Bugaboo kolica pružaju brojne mogućnosti i za najzahtjevnije roditelje jer nude mogućnost odabira raznih kombinacija boja i modela. Daleko najpoznatiji model su Bugaboo Cameleon kolica koja se uz redovnu liniju godišnje pojave i u po dva limitirana izdanja.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr