SVE NA JEDNOM MJESTU

Google vam pomaže da isplanirate vjenčanje

16.02.2011 u 10:47

Bionic
Reading

Najveći internetski pretraživač Google uz pomoć već postojećih alata nudi svojim korisnicima da isplaniraju svoje vjenčanje do najsitnijih detalja

Google Weddings nudi različite Googleove servise koji vam mnogu pomoći u planiranju brojnih obaveza vezanih uz pripremu vjenčanja. On uključuje Picnik koji je od pomoći za kreiranje pozivnica i uređivanje fotografija i Picasa putem kojeg dijelite fotografije s prijateljima i obitelji. Nimalo romantičan, ali zato izuzetno praktičan je Google Docs koji će vam olakšati vođenje budžeta i popisa gostiju.

Google Docs sastavio je više od 20 template dokumenata koji bi trebali olakšati uvijek zahtjevan proces pripreme vjenčanja. Jedan od njih je i dokument s rasporedom sjedenja, s tim da se na njemu nalazi već 12 stolova podijeljenih između obitelji i prijatelja. Osim toga, Google Docs nudi i kratke upute slavne organizatorice vjenčanje Michelle Rago koja je specijalno za Google podijelila svoj iskustva. Alat za planiranje vjenčanja također uključuje adresar, popis gostiju, planer budžeta, popis onoga što treba napraviti, jelovnik… Google Wedding se, osim toga, može uređivati s bilo kojeg računala ili smartphoena.