NAGRADNJAČA

Braun nagradio

01.02.2011 u 11:51

Bionic
Reading

Štapni mikser Multiquick 3 MR 320 savršen je izbor za majke koje žele brzo i jednostavno pripremiti hranjiva i zdrava jela za svoju bebu. A da bi sve to bilo još lakše te da bi vaša beba bila sretna i uživala u svojim obrocima, Braun je u suradnji s Marion Noble, stručnjakinjom za dječju prehranu, pripremio odabir uravnoteženih recepata i savjeta za prehranu beba. Tportal.hr će jednog čitatelja/jednu čitateljicu nagraditi mikserom i vodičem za prehranu

Da biste s punim samopouzdanjem uživali u svakoj fazi razvoja svoje bebe, pogotovo kada počne jesti krutu hranu, tu je štapni mikser Braun Multiquick. Uz njega izuzetno jednostavno možete pripremiti pravu kombinaciju hrane za svoju bebu na svakom stupnju njenog razvoja.

Mekana drška miksera Multiquick jamči ugodnost pri korištenju, dok nastavak za sjeckanje donosi brze i fine rezultate, a idealan je za parmezan, začine, luk, meso i orašaste plodove. Ovaj štapni mikser ima i odvojivi plastični štapni nastavak koji se može prati u perilici suđa, a njegov jedinstveni dizajn koji sprečava prskanje jamči minimalan nered i maksimalne rezultate.

Prije izlaska na tržište ovaj je štapni mikser prošao više od 100 testova kvalitete, a oblikovan je tako da traje i prati rast vaše obitelji. Ima mekanu dršku koja omogućuje bolju kontrolu, dok se njegov odvojivi štapni nastavak može prati u perilici, a dizajn koji sprečava prskanje jamči minimalnu količinu nereda, jer će ga beba ionako napraviti dovoljno!

Braun je u razvoj svojih štapnih miksera uložio značajno vrijeme i trud da bi bio siguran u njihovu trajnost, kao i u to da mogu pomoći mamama da pripreme hranjive obroke za svoje obitelji te da učine bebin prijelaz s dojenja na krutu hranu što jednostavnijim.

'Vodič za prehranu beba', koji možete pronaći na odabranim prodajnim mjestima, donosi praktične savjete i inspiraciju da biste što jednostavnije pripremili jela koja odgovaraju specifičnim prehrambenim potrebama beba različitih dobi.

A kako vam Braunov mikser može pomoći u dohrani bebe, saznajte ovdje

Nagradu je osvojio Nenad Janković iz Osijeka. Čestitamo!

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.