Obitelj i dom MAMIN SVIJET

Mirna Maras otkriva sve tajne majčinstva

  • Autor: tportal.hr
  • 4.1.2011 13:52:47
  • 4.1.2011 12:49:13

'Mamin svijet' je emisija edukativnog karaktera koja pokriva široki spektar tema za koje se posebno zanimaju trudnice, rodilje i majke, a namijenjena je ženama u različitim stadijima trudnoće i roditeljstva

Magazin obuhvaća teme vezane za sam početak trudnoće, razdoblje svih mjeseci trudnoće (što se sve zbiva s organizmom u pojedinom mjesecu, kakve komplikacije mogu nastati), pa sve do samog poroda i prvih rodiljnih godina. Roditelji u ovoj emisiji imaju priliku saznati odgovore na brojna pitanja koja se odnose na odgoj beba i djece sve do osnovnoškolskog uzrasta. Voditeljca ‘Maminog svijeta’ je Mirna Maras-Valentić, a urednik je Željko Matić.

U prvoj emisiji Maminog svijeta, 9. siječnja u 18.40 sati, imate prilike zaviriti u dan jedne trudnice, prateći aktivnosti tijekom raznih stadija trudnoće. Na jedno od najljepših razdoblja života osvrnut će se iskusna majka koja je više puta na svijet donijela bebu.

U reportaži o dječjoj štednji roditelji mogu saznati kako djeci usaditi zdravu naviku da budu štedljivi od najranije dobi. Mamin svijet donosi savjete o pravilnom postavljanju autosjedalica, kao i jednostavne recepte za dječje obroke. U stalnoj rubrici 'Pitajmo stručnjaka' ekipa je od stomatologa saznala odgovore na pitanja s kojima se susreću roditelji.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više