DOM OD 40 MILIJUNA KUNA

Drew Barrymore počastila se raskošnom vilom

04.01.2011 u 10:06

Bionic
Reading

Drew Barrymore se počastila više od 40 milijuna kuna vrijednom vilom pored Santa Barbare, a najbliži susjedi su joj Oprah Winfrey i John Cleese

Glumica je svoj novi dom platila oko milijun dolara manje od tražene cijene, građen je u mediteranskom stilu i nalazi se u ekskluzivnom predjelu Montecita, gdje prosječna cijena kuće iznosi preko deset milijuna kuna.

Drew se seli u jedno od najbogatijih naselja u Americi, a među njezinim susjedima bit će Oprah Winfrey te glumci Cleese, Kirk Douglas, Steve Martin, Rob Lowe i Billy Baldwin.

Kuća je stara 72 godine i ima prozore od poda do stropa u prostranoj blagovaonici, odakle se pruža predivan pogled na vrt i bazen.

Oko kuće se nalaze veliki vrt i terasa s koje se pruža pogled na obližnje vinograde i planine Santa Ynez. Ima šest spavaćih soba i pet kupaonica.

Glumica je dosad živjela u kući vrijednoj preko 45 milijuna kuna, smještenoj na Hollywood Hillsu, a ima i stan na Manhattanu.

U novoj kući Drew će živjeti sama jer je konačno, nakon nekoliko prekida, raskinula vezu s glumcem Justinom Longom, no to je nimalo ne smeta. U intervjuu za Harper's Bazaar nedavno je izjavila: 'Bila sam dobra u tinejdžerskim godinama, a zatim sljedećih deset nisam znala biti sama. No u zadnjih deset godina razvila sam ljubav za neovisnošću pa znam sama sebi često reći: 'OK, večerala si sama tri večeri zaredom, a sad je vrijeme da se malo družiš s prijateljima.''