Obitelj i dom KAJAKOM ZA SUNCEM

Humanitarna aukcija za Dječji dom Zagreb

  • Autor: tportal.hr
  • 20.2.2009 14:41:57
  • 20.2.2009 13:30:00

U sklopu Međunarodnog sajma sporta i nautike na Zagrebačkom velesajmu u nedjelju, 22. veljače održat će se humanitarna aukcija kajaka kojim su u ekspediciji Kajakom za suncem dvojica kajakaša preveslala dionicu dugu 620 kilometara, od Prevlake do Savudrije

Kajak kojim su Stipe Radelić i Dragan Krajcer preveslali jadransku obalu od Prevlake, krajnje južne točke na crnogorskoj granici, do Savudrije, granice sa Slovenijom, bit će izložen na Sajmu sporta i nautike na Zagrebačkom velesajmu od 18. do 22. veljače.

Humanitarna aukcija kajaka održat će se u nedjelju u 16 sati u paviljonu broj osam, a sve prijave se primaju do 15.30 sati istog dana. Početna je cijena kajaka Necky Elaho, izuzetno brzog i dugog pet metara, 2.990 kuna. Takav model novog kajaka u dućanima stoji deset tisuća kuna.

Aukciju organiziraju sponzori kajakaša Surf Shop, a prikupljena će sredstva biti uplaćena u Dom za djecu Zagreb, podružnica A. G. Matoš, kajakaška sekcija. Cilj im je u suradnji s domom djeci omogućiti bavljenje sportom.

Sve detalje o ovoj humanitarnoj akciji te upute o tome kako se prijaviti možete pronaći na službenoj stranici organizatora www.surfmania.net, a za dodatne informacije obratite se na e-mail adresu surfmania@surfmania.net ili na telefon 01/3630-921.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više