Obitelj i dom NAGRADNJAČE

Upoznajte Gašpara i opasni napitak zločestoće

  • Autor: tportal.hr
  • 7.1.2011 10:27:58
  • 30.12.2010 14:02:50

Predstava 'Gašpar i napitak zločestoće' nastala je prema tekstu Pave Markinovića, a režiju potpisuje austrijski redatelj Marius Schiener. Predstava je interaktivnog karaktera i poučava djecu o nenasilju i potiče im maštu

Lutkarska predstava 'Gašpar i napitak zločestoće' namijenjena je svim klincima od tri do osam godina. Ova predstava interaktivnog karaktera poučava djecu o nenasilju i snošljivosti. Riječ je o poznatom dječjem kazalištu Kasperltheateru, koje je slično komediji del arte, a ime je dobilo po glavnom junaku Kasperlu, a domaća inačica Kasperla je Gašpar.

Zločesti čarobnjak Zamfir svojim napitkom zločestoće začara dobru učenicu Margaritu te ona postaje zločesta. Profesor škole lijepog ponašanja akademik Padovanis koji vodi brigu o stanovnicima Bajkograda odluči zatražiti pomoć od Gašpara i njegovog prijatelja, svinje Lojze. Hoće li uspjeti pomoći djevojčici Margariti i hoće li predstava imati sretan kraj, saznajte u nedjelju, 9. siječnja u 18 sati u Dječjem kazalištu Dubrava.

Tportal i Dječje kazalište Dubrava pripremili su za vas dvije ulaznice za predstavu 'Gašpar i napitak zločestoće' u nedjelju, 9. siječnja u 18 sati u Dječjem kazalištu Dubrava. Sve što trebate je brzo i točno odgovoriti na nagradno pitanje.

Koga Gašpar treba spasiti?

a) učenicu Margaritu
b) učenicu Mariju
c) učenicu MartuDvije ulaznice za predstavu 'Gašpar i napitak zločestoće' u Dječjem kazalištu Dubrava u nedjelju 9. siječnja u 18 sati osvojila je Tatjana Ivsan.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više