ZIMA NA TREŠNJEVCI

Besplatne radionice za osnovnoškolce

17.12.2010 u 13:18

Bionic
Reading

U Centru za kulturu Trešnjevka od 3. do 8. siječnja, osim 6. siječnja, održavat će se besplatne kreativne radionice za osnovnoškolce

Kako bi zimski praznici bili što zanimljiviji i veseliji, Centar za kulturu Trešnjevka organizira za sve mališane osnovnih škola zabavne radionice. Tako vas od 11 do 12.30 sati očekuje kreativna svaštaonica i Žongli bongli, a od 17 do 18.30 sati zabavite se u kvartovskoj radionici Cherry Tribe.

Kreativna svaštaonica pripremila vam je izradu predmeta od filca (privjesci, torbice za mobitele, mekana čudovišta...). Svi klinci imaju prilike šivati, lijepiti, ukrašavati te svoju kreaciju ponosno pokazati na prigodnoj izložbi 8. siječnja.

Žongli Bongli vesela je radionica žongliranja i ostalih cirkuskih vještina. Na ovoj radionici mališane očekuje vesela zabava puna smijeha. Savladajte bacanje i hvatanje dvije, tri, pet loptica, čunjeva ili tanjura. Svojim umijećem zabavite sebe i svoje prijatelje na zabavi 8. siječnja.

Cherry Tribe je kvartovska radionica zanimljiva sadržaja. Kvart je mjesto gdje stanujete, idete u školu, izlazite i nalazite se s prijateljima. Ako želite nešto promijeniti, ova radionica pruža vam idealnu priliku za to.
Saznat ćete što je street art, a što parkour, gdje su nestala trešnjevačka kina i druga mjesta druženja i zabave. I sve to će se bilježiti kamerom ili fotoaparatom. Zajedno s voditeljem pokazat ćeš svima svoju ideju 'kvarta po vašoj mjeri'. Kako? To ćete ipak vi odlučiti.

Za radionice nema prijava, već djeca mogu slobodno doći na radionice koje žele.