RAJ CHRISA BOSHA

Zavirite u luksuzni dom slavnog košarkaša

15.12.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Američki košarkaš, jedna od tri glavne zvijezde Miami Heata Chris Bosh, koji je na Floridu iz Toronta stigao prije nekoliko mjeseci, sad je konačno pronašao kuću svojih snova koju je platio 12,5 milijuna dolara

Raskošna vila potpuno je nova, a sastoji se od sedam spavaćih soba i osam velikih kupaonica, ima veliku profesionalno opremljenu kuhinju, teretanu, lift i infinity bazen iz kojeg se pruža pogled u zaljev Biscayne.

Agentica za nekretnine koja je pronašla Boshev novi dom kaže da je košarkaš bio oduševljen kućom. Otpočetka je želio da bude potpuno nova, a nakon što je pogledao puno kuća ova ga je u potpunosti oduševila. Početna cijena kuće bila je 16 milijuna dolara, a Bosh je prošao puno bolje plativši je tri i pol milijuna manje.

Kuća je moderno uređena u minimalističkom stilu i pretežno bijeloj boji, a ima jako visoke stropove što je 211 centimetara visokom Boshu bilo jako važno.

Cesta North Bay na kojoj se kuća nalazi omiljena je adresa za brojne celebrityje, pa su tako slavnom košarkašu najbliži susjedi Jennifer Lopez, članovi grupe Bee Gees i Matt Damon, koji živi nekoliko vrata dalje.