CIJENA? PRAVA SITNICA!

Najskuplji uredski stolac na svijetu ima postolje od zlata

14.12.2010 u 11:59

Bionic
Reading

U skladu sa zahtjevima probrane klijentele, kompanija Interstuhl osmislila je luksuzni uredski stolac Silver koji se proizvodi u malim serijama, a koji udovoljava specifičnim zahtjevima kupaca, ima postolje od čistog zlata i presvlake od čiste kineske svile s listićima zlata te košta preko 370.000 kuna

Interstuhlov Silver dolazi u nekoliko verzija – klasičnoj s aluminijskim postoljem i kožnom presvlakom te luksuznoj s postoljem od čistog zlata i prevlakom od čiste kineske svile s listićima zlata. Presvlaka se može kreirati i prema željama samog klijenta, a namijenjena je, kažu u kompaniji, poslovnim ljudima koji se žele osjećati kao kraljevi svog ureda.

Specifičnost Silvera je to da su svi mehanizmi sakriveni te da nema vidljivih ručica, a inovativni dizajn djelo je svjetski poznatog dizajnera Hadija Teheranija. Takav uredski stolac može se usporediti s brzim sportskim automobilom ili vrhunskim računalom, a postao je znak prestiža u Saudijskoj Arabiji i na Bliskom istoku te su se za njega odlučili i scenografi 'Zrna utjehe', posljednjeg filmskog hita o agentu 007.

Cijena za taj komadić luksuza je, naravno, paprena i iznosi preko 370.000 kuna, a najskuplji uredski stolac na svijetu mogao bi se naći i u uredu nekog hrvatskog menadžera, jer ga je moguće kupiti i na našem tržištu, i to preko Stipić Interarta.