Obitelj i dom ZABAVA U ZOOLOŠKOM

Svi klinci su pozvani na Zoolimpijadu!

  • Autor: tportal.hr
  • 9.12.2010 12:04:59
  • 9.12.2010 10:12:00

Počeli su upisi u Zoolimpijadu, edukativno-zabavni program za osnovnoškolce koji će se održavati u Zoološkom vrtu u Zagrebu od 2. do 9. siječnja iduće godine

Svaki dan u programu od 9 do 15 sati moći će sudjelovati dvadesetero djece. Igre i radionice namijenjene su učenicima od drugog do sedmog razreda. Učenici od drugog do četvrtog razreda mogu se uključiti u Zoolimpijadu od 2. do 6., a stariji od 7. do 9. siječnja.

Sudjelujući u zagonetnom brodolomu, dvoboju kuhača te sličnim zanimljivim igrama i radionicama, djeca će otkriti i razviti svoje sposobnosti te uvidjeti važnost timskog duha.

Zoolimpijada je posudila geslo Olimpijskih igara: 'Važno je sudjelovati', pa će svi sudionici za uspomenu dobiti simbolična odličja.

Da bi se pritom ostvarili što bolji rezultati, za sudionike Zoolimpijade pripremljeni su užina i sokovi.

Kad roditelji odluče koji dan tijekom zimskih praznika najviše odgovara njihovu djetetu, mogu ga prijaviti za sudjelovanje u Zoolimpijadi radnim danom od osam do 16 sati na brojeve telefona 01/2302-198 i 01/2302-193 ili elektroničkom poštom na edukacija@zoo.hr. Cijena sudjelovanja u programu je 50 kuna.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više