SVEČANOST U HNK

Djevičanski seksipil dugonoge Mile

25.11.2010 u 09:04

Bionic
Reading

Na svečanoj dodjeli nagrada hrvatskog glumišta za 2010. godinu održanoj u HNK među najatraktivnijim uzvanicama svakako je bila Mila Elegović koja je za tu prigodu odabrala kratku haljinicu u bijeloj boji

Za atraktivnu plavušu, inače glumicu zagrebačkog kazališta Komedija, to je bio savršen izbor, jer su njezine vitke noge bile u prvom planu.

Šarmantna Mila koja kao da ne stari, jednostavnu mini-haljinu ukrašenu sitnim svjetlucavim kamenčićima, upotpunila je krznenim ogrtačem i cipelama, također u bijeloj boji, a kosu lagano nakovrčala.

Inače, na svečanosti u Hrvatskom narodnom kazalištu (HNK) 19. put dodijeljene su Nagrade Hrvatskog glumišta 2010. za najbolja umjetnička ostvarenja u drami, operi i baletu, a ove godine i u opereti/mjuziklu i plesu te za najbolja glumačka ostvarenja u televizijskoj drami, za najbolju scenografiju, kostimografiju i u drugim kategorijama.

Svečanost je održana u znaku 150. obljetnice HNK, kada je 1860. glumac Vilim Lesić objavio da će se na zagrebačkoj pozornici govoriti samo hrvatski jezik.