I ZVIJEZDE GRIJEŠE

Modni gafovi na crvenom tepihu

19.11.2010 u 07:15

Bionic
Reading

Biti uvijek savršeno odjeven u svakoj prilici nije nimalo lako, čak ni zvijezdama koje oko sebe imaju četu stilista, osobito ako im je osobni stil upitne modne vrijednosti

U posljednje vrijeme ponovno smo imali priliku uživati u modnim eskapadama nekolicine stranih, ali i domaćih zvijezda koje su nas uveseljavale svojim modnim izborom. Tako su na premijeru muzičke drame 'Burlesque' Stevea Antina u Los Angelesu pjevačice Cher i Christina Aguilera stigle dotjerane kao da su od uzbuđenja pobrkale odjeću.

64-godišnja Cher pojavila se u ultramini haljinici dojmljivog dekoltea, koja bi možda bolje pristajala dvostruko mlađoj Christini Aguileri, a koja je starijoj kolegici komotno mogla prepustiti svoju dugu opravu. No ni Aguilerin stajling nije bio najsretniji izbor jer je djelovala kao da se ne može otrgnuti iz šarenog svijeta dječjih bajki.

Slavičin modni gaf

Puno sretniji nije bio ni izbor haljine koju je Julianne Moore odjenula na Fashion's Night Out. Za prestižno modno događanje glumica je odabrala promašenu kreaciju s uzorkom egzotične tropske šume, koja je na njoj izgledala pomalo groteskno, kako zbog boja i uzorka, tako i zbog kroja i čizmica koje je Julianne nesretno odabrala da 'podigne' stajling.

Potpuno promašena, iako u njezinom stilu bila i haljina koju je Katy Perry nosila na dodjeli MTV Europe Music Awardsa u Madridu. Vrećasta ultrakratka haljina od blještavog materijala više je djelovala kao fancy vreća za krumpir nego kao glamurozna haljina. Za razliku od nje, Rihana se pak na istom crvenom tepihu gušila u metrima tila glumeći, valjda, nježnu labudicu s diskretno otkrivenim komadićima kože oko dekoltea i bedara. Juliette Lewis je pak na premijeri filma 'Black Swan' u Hollywoodu 'briljirala' u kratkoj haljinici koja je krojem i materijalom neodoljivo nalikovala na nešto što bi većina muškaraca jednostavno objasnila kao 'omotala se zastorom'.

Ipak najdojmljiviji 'modni zgoditak' imala je Slavica Ecclestone koja inače rijetko griješi. Na marginama modne revije u Beogradu Slavici je pobjegla kratka srebrna tunika i otkrila prozirne hulahopke ispod kojih su se nazirale bijele tange.

Među onima koje plijene svojim modnim kombinacijama svakako vrijedi spomenuti i Alku Vuicu i Miju Begović, koje nas svako malo iznenade svojim modnim ukusom. Iako se Mia zaista može pohvaliti besprijekornom linijom, osobito za svoje godine, ipak joj se teško može oprostiti da naokolo šeće u odjeći primjerenijoj njezinoj kćeri, poput kožnih hlača i prozirne košuljice u kojima je pratila Fashion.hr. Ni Alka ne odustaje od odjeće za mlade, pa nas je tako nedavno počastila pankerskim izdanjem. Za razliku od njih, Natalie Dizdar nikako da se pomiri sa svojim godinama i obuče nešto što je mladenački i trendi.