BERLINSKA AVANTURA

Transvestit, šlatanje i svađa u 'Hrvatskom top modelu'

16.11.2010 u 14:56

Bionic
Reading

Posljednja emisija prije samog velikog finala 'Hrvatskog top modela' zasigurno će ostati u sjećanju pet djevojaka koje su ostale u showu. Budući da su emisiju snimale u Berlinu, gradu modne avangarde i pulsirajuće modne scene, djevojke su bile oduševljene gradom, ali i šokirane modnim zadacima koje su dobile

ako je jedan od modnih zadataka bio fotografiranje kraj ostatka Berlinskog zida, gdje su se morale odjenuti ni manje ni više nego kao - muškarci! Tu iznenađenju nije bio kraj: na snimanju ih je dočekao transvestit Mathaina! Dok su se neke od njih odlično snašle s brkovima, odjevene u muška odijela, druge su jedva pozirale uz transvestita koji ih je dodatno želio motivirati šlatanjem.

Da se bliži finale i da je atmosfera među djevojkama sve napetija, dokazuje i to da su se na castingu održanom kod poznate berlinške dizajnerice Patricije Schmidt uspjele čak i posvađati. Nikolina je, naime, optužila Andreu da je ukrala njezine pokrete i tako nezasluženo dobila pohvale umjesto nje.

Slijedilo je još mnogo modnih izazova i iznenađenja, a najveće od svih bilo je kada je Tihana, nakon posljednjeg 'catwalka' u plesnoj dvorani sagrađenoj u 19. stoljeću, obznanila djevojkama da odmah slijedi ispadanje. I ne samo to! Ispadaju dvije djevojke!

Koje su tri cure postale finalistice showa 'Hrvatski top model by Vanja Rupena', a koje su u suzama otišle kući, pogledajte 21. studenoga s početkom u 20 sati na RTL televiziji, kada gledatelje čeka polufinalna emisija, dok će veliko finale moći pratiti uživo iz zagrebačkog Jadran filma 28. studenoga.