VICTORIA'S SECRET SHOW

Vruće anđelice u seksi rublju zaposjele modnu pistu

11.11.2010 u 13:47

Bionic
Reading

Spektakularnu reviju donjeg rublja Victoria's Secreta ove je godine otvorila američka pop pjevačica Katy Perry, a zatim su joj se na modnoj pisti pridružile najpopularnije ljepotice

Revija donjeg rublja Victoria's Secret zbog svoje je raskošnosti već odavno stekla titulu najspektakularnije modne revije, pa nimalo ne čudi da se svake godine iščekuje s velikim nestrpljenjem i zanimanjem. Ni ove godine show nije bio ništa manje atraktivan nego dosad.

Najbiranije ljepotice, među kojima i Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Chanel Iman, Candice Swanepoel, Isabel Goulart i Selita Ebank prošetale su se modnom pistom u raskošnim stiliziranim kostimima anđelica, sportašica, đavolica i zavodnica, koji nikoga nisu mogli ostaviti ravnodušnima. Unatoč zapaženom nastupu Katy Perry i ostalih ljepotica, zvijezda večeri bila je 29-godišnja anđelica Adriana Lima kojoj je to bio povratak na piste nakon rođenja kćeri Valentine prošle godine.

Prvi put nakon 13 godina među anđelicama se nije našla Heidi Klum koja se je prije nekoliko mjeseci odlučila oprostiti od Victoria's Secreta. Osim nje izostale su i trudne Miranda Kerr i Doutzen Kroes koje uskoro očekuju prinove.

Snimka revije biti će javno prikazana diljem svijeta tek 30. studenog kad će je emitirati CBS.