KRPICE ZA SLATKICE

U čemu žene izgledaju slađe od bombona

18.11.2010 u 07:56

Bionic
Reading

Crno, pa onda red lavande, red limete, red metvice, red mandarine – u tim su bojama na modne piste ove jeseni svoje modele slali House of Holland, William Tempest, Giorgio Armani, Yves Saint Laurent, Giambattista Valli, Miu Miu

Crna boja je osnovna kada želite da detalji u ženstvenim bojama, na ženstvenim kreacijama, dođu do punog izražaja. Tako će kod uske crne majice koja se oko vrata veže u mašnu do izražaja doći okovratnik boje naranče, baš kao i blijedoljubičasta suknjica s džepićima izrezuckanim poput onih kakve njeguju francuske sobarice.

Na kačkane crne hulahopke nosi se haljinica boje ciklame, s crnom baršunastom trakom oko vrata, na zapešću i pojasu. Uz mini haljinicu u boji mandarine ravnog kroja, za imidž prave slatkice iskombinirajte kratki sako sav u faldicama, s polukratkim širokim rukavima, kao što to nalaže Armani.

I nježna, nebesko ili čak ledeno plava boja totalni je hit, a odlično dolazi do izražaja u kombinaciji s crnim komadima robe, bez obzira je li riječ o hlačama, hulahopkama, haljini ili samo o detaljima.

Cipelice imaju tanku, no nešto nižu petu, a moraju biti lakirane, crne, s dvije-tri ružičaste lakirane poveće mašnice.

Od lakirane kože su i našiveni volančići na crnoj lakiranoj torbici, a u najmanju ruku moraju se borati u dvije nijanse, boje lila i boje ciklame.

Stoga, kada dodajete nove krpice u svoju jesensko-zimsku kolekciju, neka se među njima nađe i pokoja u boji bombona - u trendu su, a k tome i odlično utječu na raspoloženje!