Moda i ljepota PROMOCIJA MODNE KNJIGE

Tina i Aleks pokazale kako se nose minice

  • Autor: tportal.hr
  • 29.10.2010 10:42:48
  • 29.10.2010 9:53:41

Lijepe manekenke sudjelovale su u promociji knjige Alme Premerl-Zoko 'Haljine za svaki dan'

Nakon uspjeha priručnika Alma savjetuje u kojem je s čitateljicama podijelila svoja znanja o tome kako odjećom istaknuti najbolje na sebi, ali i kako prikriti nedostatke, modna novinarka Alma Premerl-Zoko objavila je novu knjigu praktičnih odjevnih savjeta za žene Haljine za svaki dan.

Knjigu o 'jedinom ženskom odjevnom predmetu koji je ostao svojevrstan simbol poimanja ženstvenosti' pomogle su joj  predstaviti atraktivne manekenke Tina Katanić i Aleksandra Grdić.

'Haljine za svaki dan' modni je priručnik u kojem autorica predlaže da se oslobodimo pravila koja su nametnuta i vrlo domišljatim odabirom kako forme, tako i boje, uzorka, odjenemo ono što nam najbolje pristaje.

Autorica je i sama prošla kroz neugodno iskustvo i nametanje pravila prema kojima haljinu može odjenuti samo svršeno i skladno građena žena. Bile su joj potrebne godine da zaboravi ružno iskustvo i zrelost da ponovno odjene haljinu. Danas Alma savjetuje, potiče i ohrabruje sve one koji što zbog nemara ili neznanja još uvijek u svom ormaru nemaju taj čudesan i raskošan odjevni predmet. Knjiga je svojevrstan nastavak njezine prve knjige 'Alma savjetuje'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više