Moda i ljepota PRVA DAMA

Michelle Obama na naslovnici Voguea

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država, Michelle Obama, svoj je status modnog simbola potvrdila naslovnicom najpoznatijeg modnog časopisa Voguea

Michelle Obama krasit će naslovnicu američkog izdanja časopisa Voguea za ožujak i tako postati druga američka prva dama, nakon Hillary Clinton, koja se fotografirala za naslovnicu tog uglednog modnog časopisa.

Fotografiju na naslovnici, kao i još dvije na unutarnjim stranicama časopisa, snimila je Annie Leibovitz, umjetnica poznata po svojim fotografijama slavnih osoba.

U haljini bez rukava boje fuksije mladog njujorškog kreatora Jasona Wua suprugu američkog predsjednika Baracka Obame Leibovitz je fotografirala u apartmanu hotela Hay-Adams u Washingtonu, gdje je predsjednička obitelj kratko boravila u siječnju, uoči svečanog polaganja prisege novog predsjednika.

Vogue je objavljivao fotografije svih američkih prvih dama nakon Lou Hoover, ali je samo Hillary Clinton pozirala za naslovnicu, dodaje časopis.

Jason Wu (26), rođen na Tajvanu, kreirao je za Michelle Obama i haljinu za večernji bal nakon inauguracije 20. siječnja.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više