USKORO U DUĆANIMA

Pogledajte Lanvinovu kolekciju za H&M

22.10.2010 u 10:16

Bionic
Reading

Nestrpljive šopingholičarke napokon su dobile priliku saznati kako izgledaju Lanvinovi modeli koji će se krajem studenoga naći na policama H&M-a

Na tržište je konačno pušten prvi vizual kampanje 'Lanvin za H&M' na kojem se vidi nekoliko modela koje je Alber Elbaz dizajnirao specijalno za popularni švedski lanac odjeće. Prema prvim slikama, čini se da će obožavateljice potpisa modne kuće Lanvin koje si inače teško mogu priuštiti njihove krpice napokon doći na svoje.

Prvi prikaz kolekcije daje naslutiti da će se u H&M-u moći nabaviti tipična Lanvinova mala crna haljina, mini haljina asimetričnog kroja s bogatom stiliziranom mašnom na jednom ramenu, kaput/haljina te klasični smoking, ali i ultraženstvene mini haljine cvjetnog uzorka.

'H&M nam je ponudio suradnju i mogućnost da svoju viziju koju smo stvorili u Lanvinu prenesemo na širu publiku', objasnio je Elbaz prošlog mjeseca govoreći o suradnji s H&M-om. 'Prije sam govorio da nikada neću raditi modu za masovno tržište, no ono što me je u ovom slučaju privuklo bilo je ideja da se H&M prilagodi luksuzu, a ne da se Lanvin prilagodi jeftinoj robi.'

Kolekcija u trgovine stiže 23. studenoga, a sudeći po dosadašnjim iskustvima s dizajnerskim kolekcijama, nema sumnje da će planuti u rekordnom roku.