TAMARA GARBAJS:

Mentalna usklađenost s partnerom važnija je od modne

20.10.2010 u 08:53

Bionic
Reading

Glumica Tamara Garbajs priznaje da modu i sklad najradije zanemaruje zbog sina Tome

Modna ikona glumica Tamara Garbajs nikad nije robovala modnim trendovima, a zadivljuje njezina vještina poigravanja modom i brzina transformacije iz ležernog u glamurozno izdanje.

'Mentalna usklađenost s partnerom važnija je od modne. Moj stil dirigira način života u kojem glavnu ulogu ima Toma. Nekidan sam odjenula dvije različite dokoljenke, što sam shvatila tek kada sam izašla iz kuće. Dok sam se odijevala, sa sinom sam razgovarala o tome zašto odrasli ne idu u vrtić i u tom mi je trenutku to važnije od svega', rekla je Tamara za časopis Story, a da ugodi sebi i nekim važnim ljudima u životu, bez problema troši novac.

'Nije mi žao potrošiti novac na Tomine igračke i odjeću, darove za moje najmilije, putovanja, knjige, ručak ili večeru s najdražima, organsku hranu, torbu, čizme, traperice, tortu od mrkve, vafle', kaže Tamara koja Tomi kupuje majice s vlakom Tomicom, automobilima i medom Winnyjem Poohom. Otkriva da bi je uvijek mogla razveseliti neka Chanelova vintage večernja haljina, a ove sezone će nositi čizme Ugg bez kojih ne može zamisliti zimu i gumene čizme Hunter, a čizmama Harley Davidson vjerna je, kaže, već godinama.

Lijepa glumica otkriva i da je posebno slaba na torbe, a omiljena joj je golema crna torba od crne lakirane kože YSL Downtown. Tamara je otkrila da je dečko svakodnevno pita zašto je njezina torba tako neobjašnjivo teška.