MONIKA NAKON TOP MODELA:

Imam više potencijala od nekih cura koje su ostale

19.10.2010 u 07:43

Bionic
Reading

Premda je u nedjelju ispala iz TV showa 'Hrvatski top model', Monika Horvat nije izgubila samopouzdanje niti pala u depresiju. Naprotiv, ne namjerava se mijenjati i smatra da je imala više potencijala od nekih cura koje su ostale u showu

Samouvjerenost očito nije bila dovoljna za 18-godišnju Moniku Horvat koja je u nedjelju ispala iz natjecanja u TV showu 'Hrvatski top model by Vanja Rupena'. Premda je taj tjedan dobila pohvale i novčanu nagradu za najbolje svladan zadatak u adrenalinskom zabavnom parku u Tuheljskim toplicama, to nije bilo dovoljno da zadobije naklonost žirija.

Naime, žiri je smatrao da se Monika nije dovoljno trudila, da je neke zadatke odradila jako loše, a na ruku joj, čini se, nije išla ni izjava da se smatra boljom od drugih djevojaka. Saša Joka je komentirajući odluku rekao da se ponašala kao da joj nije stalo, da je lijepa, ali da jednostavno nije manekenski tip.

Kako bilo, nedjelja je daleko iza djevojaka, a Monika ne žali ni za čim. 'Nije me bacilo u depresiju što sam ispala. Nisam tip mršavice kakvu oni traže, recimo u njemačkoj verziji koju vodi Heidi Klum cure ne moraju izgledati kao vješalice. Mislim da imam više potencijala od nekih cura koje su ostale u showu', rekla je za Večernji list.

A što se tiče bečkog odreska zbog kojeg je među ostalima dobila prigovor, Monika kaže da je to samo 800 od preporučenih 1500 kalorija dnevno te da i dalje misli da nije pogriješila.