Moda i ljepota SAMO PRAVE

Modni Mačak skriva pedesetak dizajnerskih torbica

Čini se da se doista rijetko koja žena može pohvaliti kolekcijom skupih dizajnerskih torbica kakvima nas Modni Mačak zabljesne svaki put kad izađe u šetnju. Svoje torbice, kako kaže, čuva u posebnim uvjetima, a lažnjake prepoznaje na kilometar

Modni Mačak pohvalio se magazinu Extra da kolekciju od pedesetak torbi vrhunskih svjetskih brandova nosi s jednakom gracioznošću kao i njegove klijentice. Hermès, Gucci i Balenciaga samo su neka od imena koja krase kolekciju.

Kako sam kaže, torbe čuva u posebnim uvjetima, u zaštićenim vrećicama, i nikome ih ne posuđuje. Primjerice, jednu od njih, najpoznatiji Hermèsov model, birkinicu, dobio je na poklon od roditelja kad je diplomirao na upravnom pravu, a ima i njihov najveći model - torbu dugu 50 centimetara. Ipak, najomiljenija marka mu je Gucci.

Siguran je da njegove torbe nisu lažni modeli jer ih, kaže, prepoznaje na kilometar. 'Neki dan sreo sam u gradu jednu našu poznatu javnu osobu koja je također imala birkinicu. Ali kad su se naše torbe našle jedna pored druge, moja birkinica je rekla: Hello, a njezina: Wu tang ching chung. Običan lažnjak', rekao je za magazin Extra.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više