TAKO SE TO RADI

Modni ukus Katarine Radiviojević za svaku pohvalu

17.10.2010 u 18:38

Bionic
Reading

Glumice i prijateljice Katarina Radivojević i Marija Borić zajedno su prošetale gradom. Ležerno odjevene, djevojke su se od znatiželjnih pogleda zaštitile sunčanim naočalama

Glumice koje smo imali prilike gledati u seriji 'Najbolje godine' i izvan posla su dobre prijateljice. Tako su slobodno vrijeme odlučile iskoristiti za šetnju gradom.

Prepoznatljiv stil Katarine Radivojević i u ležernom izdanju je dolazio do izražaja. Lijepa glumica se odjenula vrlo jednostavno, ali i efektno. Izbor crnih traperica, crnih čizama, većeg sivo-crnog šala te kaputa i torbe u identičnom zelenkasto –sivom tonu odlično joj je pristajao. Inače, dugu kosu je ležerno skupila u pletenicu, a nije ni zaboravila neizostavni modni detalj, sunčane naočale.

Marija Borić se odjenula više sportski te je kombinirala traperice s ljubičastim mekim čizmama i majicom u identičnoj boji. Skupila je kovrčavu plavu kosu, nataknula sunčane naočale te preko ramena prebacila veliku sportsku torbu.

Za vrijeme šetnje Katarina je većinu vremena razgovarala na mobitel, dok je Marija razgledavala što se sve u gradu događa.