NOVA KOLEKCIJA

Ljupkine Jolie Petite 'curice' spremne za zimu

03.04.2012 u 11:24

Bionic
Reading

Jolie Petite, modni brend koji je gotovo preko noći osvojio simpatije modne kritike i šire javnosti, ovih dana predstavio je najnoviju kolekciju za sezonu jesen-zima 2010/2011. koja nastavlja pratiti inovativnu ideju razvoja 'Jolie Petite curice' iz kolekcije u kolekciju

Nakon laganih ljetnih majica, potkošulja i koktel-haljina, Jolie Petite u zimskoj sezoni zasjala je isključivo na prirodnim materijalima kao što su vuna i pamuk koji su korišteni za brojne kreacije originalnih krojeva. 'Podrapanka', 'Katja', 'Petra', 'Gro', 'Melita' i 'Puli' samo su neki od naziva nove zimske kolekcije unutar koje se nalaze veste, majice, haljine i kao poseban novitet: kombinezoni. Paleta boja bazira se na neutralnim tonovima sive, crne i maslinaste koje se pokazuju kao izvanredne podloge za sve eklektičnije curice Jolie Petite maštovito ukrašene brojnim slojevima čipke i kožnim detaljima.

'Na prvi pogled naša Jolie Petite 'curica' predstavlja relativno jednostavan motiv, ali naš najveći izazov je njena reinterpretacija svake sezone. Želimo pokazati kako u svakoj kolekciji i viziji Jolie Petite može biti potpuno drukčija, ali ipak zadržati svoju osnovnu nit vodilju. Nova kolekcija puna je zakovica na ramenima i rukavima, namjerno smo podrapali majice radi istaknutije teksture, nježno smo se poigrali volumenom rukava i efektom prugica. Zimske kolekcije uvijek prenose stilski snažne poruke tako da smo se koncentrirali na vlastitu verziju rock chica primijenjenog na majice, ali i na kontrastne baby-doll krojeve'. izjavila je Ljupka Gojić-Mikić.

Osim glavne zimske kolekcije, Jolie Petite priprema brojna i 'limited edition' iznenađenja u formi specijalnih capsule kolekcija kakva će primjerice biti Jolie Petite x Christmas početkom prosinca 2010. godine.