ŠTO SE NOSI ISPOD HALJINA

Tange su vulgarne, radije ne nosim ništa

18.10.2010 u 08:04

Bionic
Reading

Obukli ste laganu, ljetnu, do bola usku haljinicu. Gaćice ispod nje ne dolaze u obzir, ne želite ni isprobavati, a čak vam se i tangice naziru pa djelujete pomalo vulgarno. I, što sad? Neke poznate Hrvatice priznale su da je za njih ponekad jedino rješenje - ne nositi ništa. Neke pak znaju i druge tajne...

Jelena Rozga
Jelena Rozga javno je priznala kako je ljetos na Splitskom festivalu nastupila bez gaćica,jer je bila u pripijenoj mini-haljini Herve Leger te joj se sve što bi obukla ispod vidjelo iz aviona. Bila je praktična i na kraju nije obukla ništa, a kako su se nakon nastupa oko nje stalno vrzmali novinari, stanje bez donjeg rublja potrajalo je. Rekla je da nije strahovala hoće li joj se nešto vidjeti ako je fotografi uhvate u nezgodnoj pozi, jer haljina ipak nije bila 'toliko kratka'.

Na tu je temu progovorila i Fani Stipković. 'Osobno, ispod ljetnih haljina i onih vrlo uskih, uopće nikada ne nosim donje rublje. To je najbolje rješenje, puno bolje nego da mi se naziru tange, što ženi daje doista vulgarnu notu od koje zazirem', otkrila je Fani za tportal.hr. Dodala je i kako se uvijek odjene tako da nitko ne može staviti ruku i vatru i tvrditi nosi li gaćice, ili ne.

'Ako pak nosim usku i još k tome prozirnu kreaciju, ili znam da će prozirna postati pod svjetlom reflektora, nosim specijalno donje rublje koje sam kupila u Londonu. Izgleda kao tuba haljinica od ispod grudi do ispod guze, zapravo je poput steznika koji oblikuje tijelo i savršeno se stapa s bojom kože', istaknula je Fani i naglasila kako žena koja otkriva previše zapravo gubi na seksipilu.

Vlatka Pokos

Antonija Blaće izjavila je da ne voli pričati o svom donjem rublju, no ipak je natuknula: 'Ne smeta mi ako se donje rublje malo nazire, znalo se u emisiji dogoditi da se nešto i vidi, pa nije smak svijeta!'

Manekenka Antea Kodžoman izjavila je da često nosi revije za brendove donjeg rublja te napomenula da se danas na tržištu, čak i kod nas, može naći odličnih gaćica, osobito tangica, koje se ispod većine haljina ipak ne vide. Osobno voli Liscu te kod kuće ima i puno njihovih gaćica, najviše tangi i grudnjaka koji su sjajni upravo za uske kreacije. 'Zadovoljna sam s nekoliko takvih komada rublja koje imam, koji djeluju kao da se bojom i materijalom stapaju s kožom', rekla je Antea. U svojoj dugogodišnjoj karijeri, kaže, pistom nikada nije prošetala bez gaćica.

A što na tu temu kaže Vlatka Pokos? 'Još uvijek si mogu priuštiti da ne nosim grudnjak, pa mi nije problem nositi ni najdublje dekoltirane haljine. Ali za to morate imati ne prevelike i čvrste grudi. Gaćice pak nosim uvijek, najčešće one minijaturne bez šavova, ako je kreacija svijetla, onda su u boji kože i doista se ne vide. Takve nudi primjerice La Perla u Zagrebu', rekla je Vlatka Pokos.

'Ne volim ništa što me steže i što je pretvrdo, nikakve košarice kod grudnjaka ne dolaze u obzir, a što sam starija, sve pomnije biram donje rublje, rekla je Vlatka koja se bez gaćica, kaže, ipak ne bi mogla pojaviti u javnosti, jer bi se neugodno osjećala, a misli i da je to nehigijenski. 'Makar trokutić s dvije špagice!', naglasila je.