SIŠLA S OBLAKA

Tina Katanić kao dobra vila u vjenčanici

02.10.2010 u 19:31

Bionic
Reading

Brojne su hrvatske glumice, voditeljice i manekenke nosile reviju na zagrebačkom Sajmu vjenčanja, no jedna koja se pojavila izgledala je kao da je sišla s oblaka - Tina Katanić

Uljepšavanje pred izlazak na modnu pistu

Raskošna, do poda duga vjenčanica koja se u slojevima volana širila prema dnu, a u gornjem se dijelu sastojala od korzeta, savršeno je pristajala Tini Katanić na modnoj reviji. Uzvišeni dojam pojačao je veo, a osobito Tinina bujna kosa koja joj je u valovima uokvirivala lice. Usto diskretan i elegantan nakit i širok osmijeh, što mladenki više treba?

Tina je nosila najviše, čak pet vjenčanica. Što misli o vjerovanju da je nesreća djevojku prije braka vidjeti u vjenčanici?

'To je praznovjerje! Nanosila sam ih se, ni sama ne znam koliko, pa je to dokaz da u to ne vjerujem. Ali mislim da, što je svadba veća, brak kraće traje. Sve pompozne svadbe na kojima sam bila završile su razvodom jer ti ljudi kao da su se samo htjeli pokazati pred drugima. A oni koji su to učinili kao intiman čin i danas traju. Tako ću i ja jednoga dana', rekla je Tina.