ZBOG PROMETNE NESREĆE

Alex Grdić osuđena na uvjetnu kaznu zatvora!

09.02.2009 u 14:00

Bionic
Reading

Miss Alex je osuđena na kaznu zatvora u trajanju od deset mjeseci zatvora, odnosno uvjetno na dvije godine. Za nju je sve to skupa 'užasno banalno i preuveličano'

Tridesetogodišnja manekenka Aleksandra Grdić nepravomoćno je na bjelovarskom Općinskom sudu osuđena na kaznu zatvora u trajanju od deset mjeseci, a uvjetno na dvije godine zbog prometne nesreće koju je počinila prošle godine. Ogorčena missica na naš je poziv izjavila da ne razumije čemu se diže tolika frka oko nečega što je za nju odavno završena priča.

'To što se dogodilo užasno je banalno i može se dogoditi svakome! Ne razumijem zašto se digla tolika frka oko nečega što se dogodilo prije godinu dana i što je za mene završena priča. Ja sam preuzela odgovornost, ali mislim da se sve to užasno preuveličava. Zaista mi se ne da više o tome raspravljati, to je za mene odavno zavšena priča', ponavljala je ljutita Alex.

Bivša miss Hrvatske u prometnoj nesreći ozlijedila je početkom prošle godine motorista i stariju gospođu. U naletu Aleksandrina Peugeota motociklistu je zdrobljeno stopalo, aništa bolje nije prošla ni starija gospođa koja je u trenutku sudara pokušavalaprijeći pješački prijelaz. Nesreća se dogodila na križanju Ksaverske ceste i Andrićeve ulice.