SVEMOGUĆE ŠTIKLE

Manolo Blahnik svojim cipelama spašava brakove

24.09.2010 u 14:49

Bionic
Reading

Slavni postolar za čijim cipelama pate milijuni žena uvjeren je da su one spasile mnoge veze i brakove

'Prvo što muškarci vide na ženama su njihove noge, a ne postoji ništa osim visokih peta što će ih učiniti još ljepšima i privlačnijima', objasnio je Manolo Blahnik, koji je učinio žensku cipelu predmetom obožavanja milijuna žena diljem svijeta. 'Mnogi muškarci su mi priznali da sam im spasio brakove', rekao je Manolo.

Slavni dizajner obuće, čije su maštovite kreacije nosile zvijezde od Sarah Jessice Parker do Naomi Campbell, priznaje da ga zapravo uopće ne zanima svijet slavnih. 'Nije to pitanje vulgarnosti. Vulgarnost je OK, kao i loš ukus, ponekad, ali kad ti cipele kupuju svi ti ljudi iz svijeta nogometa… Zaista nisam baš zainteresiran za to', rekao je Manolo i otkrio da ipak postoji jedna slavna osoba za koju je siguran da je znala kako nositi njegove cipele.

'Princeza Diana je bila posebna. Ona je nosila moje cipele s toliko gracioznosti i sjaja. Možda i Kate Moss ima nešto od toga, jer ne samo da je lijepa, već je i zabavna. No cijeli taj fenomen slavnih važan je samo zbog novca', zaključio je jedan od najpoznatijih postolara na svijetu.