SPREMNI ZA REVIJU

Kožulj, Valentić i Klobučar na zadnjim probama kod Ivice Klarića

15.09.2010 u 15:49

Bionic
Reading

Glumci Hrvoje Klobučar, Mario Valentić i plivač Gordan Kožulj posjetili su atelje poznatog dizajnera Ivice Klarića povodom završnih fitinga za DOVE MEN kolekciju koja će u petak zabljesnuti na pisti Dove Fashion.hr-a

Posljednjih dana zagrebački dizajner i majstor muških odijela, Ivica Klarić, užurbano završava najiščekivaniju mušku kolekciju za DOVE MEN koju će 17. rujna na pisti ispred Muzeja suvremene umjetnosti predstaviti Hrvoje Klobučar, Mario Valentić, Amar Bukvić, Duško Modrinić, Robert Kurbaša, Goran Bogdan, Janko Popović Volarić, Gordan Kožulj, Dubravko Šimenc i Mario Mlinarić.

Atelje Ivice Klarića individualno je dizajnirao i po mjeri sašio deset kompletnih lookova namijenjenih licima DOVE MEN revije koja drugu sezonu zaredom oduševljava javnost i medije.

'Muška moda u Hrvatskoj često je nepravedno zanemarena stoga mi je izuzetno drago što DOVE MEN kolekcijom stavljamo poseban naglasak na idealnu odjeću za deset različitih profila muškaraca. Trudio sam se da cijela kolekcije izgleda promišljeno i povezano, ali sam se također koncentrirao na individualne detalje', rekao je Ivica Klarić.

U opuštenoj atmosferi Hrvoje Klobučar, Mario Valentić i Gordan Kožulj ponašali su se profesionalno, poput pravih DOVE MEN ambasadora, dok je Klarić za njih finalizirao potpuni stajling. Na pitanje o tremi, glumac Hrvoje Klobučar odmahnuo je rukom s obzirom na to da svakodnevno nastupa na kazališnim pozornicama, dok za proslavljenog plivača Gordana Kožulja ovo iskustvo ipak predstavlja zanimljiv izazov jer se rijetko nalazi pod reflektorima modnih pista.