IPAK DRUGI NASTAVAK

Zvijezde filma 'Seks i grad' potpisale ugovore

06.02.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Cattrall i Kristin Davis potpisale su ugovore za snimanje drugog nastavka filma 'Seks i grad', potvrdio je filmski studio New Line Cinema

Dugogodišnji izvršni producent i autor serije, režiser i scenarist prvog nastavka filma, Michael Patrick King, također je potpisao ugovor kojim se obvezao na pisanje scenarija za novi nastavak filma.

Prvi nastavak filma nastao je kao nastavak kultne serije 'Seks i grad', koji je pak nastao prema knjizi Candace Bushnell o četiri uspješne Njujorčanke, najbolje prijateljice.

Iako nije dobio pohvale kao serija, film 'Seks i grad', zaradio je 415 milijuna dolara diljem svijeta, pa ne čudi da će dobiti i svoje drugo filmsko izdanje. Zasad nije poznato koliko su glumice Sarah Jessica Parker (43), Kim Cattrall (52), Cynthia Nixon (42) i Kristin Davis (43) dobile za snimanje drugog nastavka filma, no ne treba sumnjati da je riječ o ovećem iznosu.

Snimanje drugog filma o četiri najbolje prijateljice trebao bi započeti već ovog ljeta, dok bismo ga u kinima mogli gledati iduće godine, prenosi Reuters pozivajući se na E! Online.