TRAŽE SE SPONZORI

Miss Hrvatske bez odjeće za Kinu

08.09.2010 u 19:34

Bionic
Reading

Katarina Banić od Direkcije za Miss Hrvatske dobit će večernje haljine, ali ne i odjeću za dnevna pojavljivanja, potrebna za natjecanje koje se održava u Kini

'U Pekingu ću biti mjesec dana. Tamo će nas stalno pratiti kamere, a ja nemam dovoljno prikladne odjeće i obuće koja je potrebna za sve te prilike', rekla je najljepša Hrvatica Katarina Banić za 24sata. Aktualna miss Hrvatske u Kinu odlazi za manje od mjesec dana, 1. listopada, a prema pisanju 24sata, ovih dana užurbano traži sponzore koji bi joj darovali potrebne stvari.

Maja Rantuša iz Direkcije za Miss Hrvatske kazala je da je Katarini za natjecanje plaćena povratna karta za Peking te da je osigurano 15 Sposinih večernjih haljina i sponzorska šminka. Smještaj u luksuznim hotelima u Kini plaća joj Direkcija za svjetski izbor za miss, a sve ostalo Katarina bi trebala kupiti sama.

O slučaju misice s manjkom krpica izjasnila se i bivša nositeljica krune Aleksandra Grdić, koja je iznenađena što se Katarina mora sama pobrinuti za dnevnu odjeću i obuću. Grdić je, kako kaže, na svjetski izbor otišla sa 50 kilograma sponzorske odjeće.