ZA SVAKOG PONEŠTO

Borovo predstavilo čak 679 novih modela obuće

08.09.2010 u 14:55

Bionic
Reading

Vukovarska Borovo - Kožna obuća predstavila je kolekciju obuće za sezonu proljeće-ljeto 2011. godine u kojoj je 679 modela kožne obuće, od čega 176 modela muške, 450 modela ženske obuće te ostalih modela brizgane i zaštitne obuće, kao i obuće za specijalne namjene

Predstavljajući kolekciju direktor Borova - Kožne obuće Husnija Burić istaknuo je da je nova kolekcija rezultat kreativnog rada borovskih dizajnera i tehnologa, a nastala je uz primjenu suvremenih tehnologija.

'Osvajamo i druga tržišta osim područja bivše Jugoslavije, pa tako imamo najave za mogućnost plasmana obuće u Norvešku i Kanadu', kazao je Burić dodajući da se na europskom i svjetskom tržištu sve više prepoznaje kvaliteta obuće Borova.

Napomenuo je da u posljednje vrijeme Borovo dobiva sve više poruka mladih kupaca koji šalju svoje kreacije.

Takvu smo suradnju prihvatili, te smo tržištu ponudili nekoliko modela sa satenskom trakom koje su naši potrošači izradili na idući način - kupili su bijelu Startas tenisicu i sami je modelirali, te nam preko Facebooka poslali sliku svog modela, pojasnio je Burić.

Borovo godišnje proizvede oko 260.000 pari kožne obuće. U obnovu, izgradnju novih pogona i linija dosad je uložilo oko 100 milijuna kuna.