TAKO TO NOSI MILLA JOVOVICH

To se zove zavodljiva žena u poderanoj haljini

03.09.2010 u 10:47

Bionic
Reading

Opet Milla… Otkako je počela promovirati svoj novi film, Milla Jovovich nesmiljeno odvlači pozornost medija. Jedan dan u minici boje zlata, sutradan u poderanoj tunici i tajicama. A uvijek seksipilna, elegantna, s puno stila

Milla Jovovich se na premijeri svog novog filma Resident Evil: Afterlife 3D u Tokiju prije svega poigrala novijim trendom, poderotinama na odjeći, konkretno na tunici. Trend su još prije nekoliko sezona najavila gotovo sva velika dizajnerska imena.

Tako padaju u vodu dosad uvriježena očekivanja o glamuru na crvenim tepisima, u vidu raskošnih haljina optočenih kristalima i raznoraznim skupim detaljima. A tko će to pokazati bolje od Mille Jovovich!

Osim poderotinom, poigrala se i asimetrijom, i to otkrivši samo jedno rame te stavivši samo jednu golemu viseću naušnicu na suprotno uho. Uz tajice je kombinirala sandale u boji starog zlata, isprepletene remenčićima, sa zanimljivim čvorovima. Besprijekorna francuska manikura na njezinim nožnim prstima uočljiva je od početka festivala.