STAJLING ZA DANE PIVA

Modni Mačak u ženskastom sakou s ogromnim cvijetom

30.08.2010 u 12:19

Bionic
Reading

Modni mačak ponovno je pokazao svoj jedinstveni osjećaj za modu. Za koncert svoje drage prijateljice Maje Šuput na Karlovačkim danima piva, Marko se svojski potrudio

Na koncertu se Marko pojavio odjeven u uske poderane traperice i majicu s dubokim dekolteom preko koje je nabacio crni satenski sako. Strukirani je sako dodatno začinio ogromnim cvijetom na grudima, kojeg bi si priuštila tek rijetka dama. Iako Mačak obično rado pazi na detalje, ovaj put mu to baš i nije pošlo za rukom, pa je crni remen s velikom kopčom kombinirao sa smeđim čizmama i svojom omiljenom ogromnom crnom torbom Birkin. Čini se da bi mu dobro došla pomoć stilista.

Dok se Mačak polako već okrenuo jesenskoj garderobi, Maja Šuput i dalje je vjerna minijaturnim haljinicama. Tako je i za ovu priliku odabrala haljinu koja je otkrivala više nego pokrivala. Ako već Modnom Mačku nije najbolje išlo s usklađivanjem boja, Maja je po tom pitanju bila puno uspješnija. Boju haljine odlično je pogodila sa svojom svježe izblajhanom kosom.