NEVEN CIGANOVIĆ

Domaći šoubiz definitivno je otišao u neku stvar

27.08.2010 u 07:28

Bionic
Reading

Prijašnjih godina naši celebovi su se po obali ponajviše prenemagali na svojim jahtama, avionima, kamionima, bijesnim autima i tko zna čime sve ne. No recesija je očigledno učinila svoje, pa su morali posegnuti za nekim puno jeftinijim trikovima za medije

Jedna je od takvih zasigurno Vlatka Pokos. Bivša voditeljica, pjevačica i po novom 'wannabe' spisateljica, nema toga što nije pokušala kako bi ovog ljeta skrenula pozornost na sebe i na svoj 'Život u raju'. Prvo nas je svakodnevno bombardirala medijskim prepucavanjima sa svima koje je prozvala u svojoj knjizi, zatim je odlučila sjesti za volan aviona, pa se obnažila za jedan muški magazin, pokazala i da posjeduje isti badić kao i njezina vječita suparnica Doli, da bi se na kraju ipak odlučila ponovo obući, i to ni manje ni više nego u vjenčanicu.

Osim Vlatkice, bila je još nekolicina celebova koji su vlastiti godišnji odmor odlučili iskoristiti za vlastitu promociju, i to na nimalo glamurozan način. Imali smo prilike iz tjedna u tjedan pratiti kako se pojedini celebovi neukusno natežu i plaze jedni po drugima. Na koga je to još Cigi mislio, pročitajte u novom postu na njegovom blogu.