Moda i ljepota CALVIN KLEIN

Seks u troje uzbunio Ameriku

  • Autor: S.V.
  • 4.2.2009 14:09:50
  • 4.2.2009 10:00:00

Ćudoredni Ameri cenzurirali su najnoviju reklamu za traperice Calvina Kleina i prikratili gledatelje za uzbudljivi 'ménage à trois' prezgodnih fotomodela

Nakon što su im bradavice Eve Mendes u reklami za Kleinov parfem 'Secret Obsession' bile preseksi, američki cenzori i dalje imaju pune ruke posla s neposlušnim Calvinom Kleinom. Ovaj put riječ je o vrlo seksi reklami za traperice u kojoj troje mladih – dvije djevojke i jedan momak - simuliraju seks, a sve izgleda kao da je snimljeno skrivenom kamerom. I djevojke i frajer odjeveni su samo u traperice, a vrući dodiri i još vruća atmosfera ozbiljno su uspuhali američke cenzore te su odlučili da reklama ni pod koju cijenu ne smije na TV jer je 'previše slobodna'.

Marketinški maheri u Calvinu Kleinu znali su, naravno, da će podići buru i da u Americi reklama TV-a vidjeti neće. No na Europu se uvijek može računati – originalnu verziju europske će televizijske kuće vrtjeti bez zabrane, dok će se Amerikanci u isto vrijeme morati zadovoljiti cenzuriranom verzijom u kojoj glume fotomodeli Natasha Poly, Anna Selezneva i Anna Jagodinska.

Pogledajte video.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više