Moda i ljepota MISS ADRIATIC EUROPE:

U Hrvatskoj sam provela nezaboravne dane

Lijepa Makedonka Ljiljana Ilijevska produžila je svoj boravak u Hrvatskoj nakon što je u Rogoznici izabrana za Miss Adriatic Europe jer, kako kaže, tu provodi nezaboravne dane

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Ljiljana Ilijevska
Makedonka Ljiljana Ilijevska putovala je 26 sati iz rodnog Prilepa kako bi sudjelovala u natjecanju za Miss Adriatic Europe 2010. u Rogoznici. No, isplatilo se. Ljiljana je odabrana za misicu i sad je 1. rujna čeka natjecanje za Miss Mediterana u Pescari.

Lijepa 18-godišnjakinja je prvi put i Hrvatskoj i za Slobodnu Dalmaciju kaže kako će sa sobom ponijeti samo lijepe dojmove: 'Prvi put sam u Hrvatskoj, tu mi je prelijepo. Već sam uspjela obići Makarsku, Split, Trogir, a posebno me oduševio gospodin Frane Pašalić, domaćin iz Marine Frapa u kojoj sam provela šest, sedam nezaboravnih dana.'

Kako se tijekom natjecanja sprijateljila sa svojom cimericom Jelenom Katarinom Kapom, drugom pratiljom na izboru, kod nje je u Trogiru i produžila boravak.

Mlada ljepotica je već tražena i kaže da se nakon izbora ne može obraniti od novinara. 'Neprestano me zovu zbog intervjua, pitaju me kako mi je u Hrvatskoj', rekla je Ljiljana za Slobodnu Dalmaciju.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više